God jul!Nu är det alldeles snart jul. Jag hoppas att ni alla får en underbar, härlig jul med tid för familjen och för lugn och ro och med god mat och kanske lite julgodis också :) Vi åker till min familj några dagar för att sedan komma hem och fira med sambons familj.

GOD JUL!

Ska man skratta eller gråta? :)

Häromnatten vaknade jag med fruktansvärd kramp i benet. Foten var i position som på en balettdansös och det gick inte att räta ut den. Smärtan var hemsk och jag fick nästan panik innan jag ställde mig upp på golvet och tryckte ner hälen i golvet. Då gick det över. Usch! Inte kul! Vaden ömmar fortfarande så det lär ju komma fler gånger... När sambon och jag var ute på stan så haltade jag rätt friskt med bäckenont på höger sida och krempkänningar i vänster vad. Det är roligt att vara gravid ;D

En eller två gånger per år så får jag munsår med blåsor fyllda med var som gör ont och smittar. Under graviditeten så har jag åkt på detta tre gånger nu inom samma månad. Samma natt som jag vaknade av krampen i benet fick jag även munsår, precis på samma ställe där ett gammalt munsår knappt läkts än. Stora, äckliga blåsor som gör ont!

Natten efter allt detta åkte jag på feber och snoret rann i strida strömmar. Då tyckte jag oändligt synd om mig själv och tyckte att det får faktiskt räcka nu. Jag grät en skvätt över mitt elände. På morgonen dock när jag såg summan av allt elände så började jag skratta och kunde nästan inte sluta då det var så absurt alltihopa. Då kändes allt lite bättre :) Nu väntar jag på nästa graviditetskrämpa som med säkerhet kommer att dyka upp!

Fjärde adventSå var det då redan fjärde advent. Tiden går fort nu innan jul! Jag och sambon har haft en mysig helg med mkt skidtittande och lite småfixande. Idag var vi inne i Örebro och handlade julklappar. Vi är nästan färdiga nu :) Tycker att det gått ganska bra att hitta julklappar i år, men så har vi ju önskelistor med oss från våra nära och kära så det går ju inte att misslyckas ;P Ligamenten i bäckenet och ryggen värker och ömmar så det gick sakta genom staden men det gick :) Innan vi åkte hemåt stannade vi till hos sambons mormor och fikade. Vi satt i två timmar och myste med levande ljus och pratade om allt möjligt och hans mormor berättade saker från förr i tiden och vi skrattade och hade så trevligt. Ville knappt åka hem :) Tack för en supermysig fika mormor A! Egentligen skulle svärföräldrarna varit här idag på julfika men svärmor har åkt på en rejäl förkylning så dom kunde inte komma. Krya på dig hälsar vi! Nu ska vi snart krypa i säng för sambon ska upp imorgon ca 4.00. Huga! Får allt stoppa honom i säng tidigt imorgon kväll så han orkar med de sista dagarna innan julledigheten :)

Bäckensmärtor och bebistankar

Usch och fy för de hemska bäckensmärtor jag åkt på. Har varit lite bättre från dom värsta migränattackerna nu ett tag. Så skönt! Men den friden varade inte länge för jag har istället åkt på världens smärtor i ländryggen som strålar ner i baken. Ibland är jag nära att skrika högt för att det gör så ont. Sicket skit! Men jag hoppas det blir bättre snart. Tycker bara att kroppen inte är så smart funtad ibland... En nära vän har haft problem med bäckensmärtor och foglossning så till den grad att hon i princip varit sängliggande de sista månaderna av sin graviditet. Jag kan bara ana hur jobbigt hon haft det! Styrkekramar till dig S!

Är i vecka 22 nu och tiden tickar både långsamt och fort. Mkt tankar om mammaskap och bebisar far runt i huvudet. Hoppas hoppas att du vår lilla bebis mår bra därinne! Vi älskar ju dig :)


Förändringens tid...

Det har varit en omtumlande tid för två av mina vänner. Den ena har förlorat tre kära släktingar under 2011 och den andra har förlorat sin pappa. Jag är så otroligt ledsen för deras skull. Det är hemskt att förlora någon man älskar... Mina tankar går nu till mina vänner...

Och den bästa nyheten...

...som jag tror att alla vet nu men som jag ändå måste skriva om här.

Vi ska ha bebis i april! :DDDDD Jättekul och jätteläskigt samtidigt!Vi längtar sååå! :)


Skidskytte mm

Igår var det tjejfika i Örebro. Jättekul att träffa kompisarna och prata lite skit! :) Vi bjöds på en otroligt god kladdkaka med saffran, mandelmassa och vit choklad. Mmmmmm vad god!!! Måste baka den snart!

Nu har skidskyttet satt igång. Roligt! Men det är INTE kul att det går på fyran. Skit för all reklam hela tiden, man blir så trött... Inom 28 minuter igår så var det FYRA reklampauser! Suck... Kommentatorerna får väl efter två tävlingar med tveksamhet godkänt men jag saknar allt Ulfbåge och Grenemark, det gör jag! David Ekholm är kanske inte den bästa kommentatorn jag hört men jag hoppas han växer med uppgiften. Johan Edlund är faktiskt helt ok.

Roligt idag med Anna-Maria Nilsson som kom tvåa! Härligt! Jag hade nästan gett upp hoppet om henne men si man ska aldrig säga aldrig ;D Tjejerna sköt otroligt bra idag, kul!


RSS 2.0