Tiden går...

...och jag har inte orkat skriva något på länge. Huvudvärk och migränanfall avlöser varandra just nu så livskraften går åt till att uthärda smärta just nu. Inte så kul att bara skriva om elände heller tycker jag.

Min ena bror med familj var här för några veckor sedan och det var roligt. Älskar mina brorsbarn! :) Tyvärr missade jag den andra brodern i helgen då jag låg sjuk då i migrän. Jobbigt och ledsamt. Men det blir fler chanser... Längtar dock mycket efter brorsonen 2 år!

Idag hade jag besök några timmar av Hallsbergstjejer. Blev lite tjejsnack och babymys. Fast C börjar bli stor nu och vill gärna mest krypa runt och busa :)

Nu hoppas jag på en helg i lugn och ro utan svåra attacker. Håll tummarna för det...

Oj!

Har visst inte skrivit här på evigheter insåg jag nyss. Det får jag bättra på genast :) Inte för att jag har något intressant att säga men ändå ;D

Har haft olidliga migränattacker ett tag och det har tagit på mina krafter. Fick åka till USÖ förra gången för att få dropp då jag inte kunde behålla någon mat alls under flera dagar pga kräkningarna i samband med migränen. En gång i veckan har jag haft denna djävulska migrän nu ett par månader. Det är en fullständigt galen smärta som inte viker en tum från min sida under minst ett dygn. Har fått en akutremiss till neurolog nu iaf. Läskigt men iaf bra att något händer!

Sambon fyllde år för ett tag sen och vi hade kalas här hemma. Min mamma var här och fick träffa de mesta från sambons släkt som hon inte träffat förut. Kalaset blev lyckat enligt sambon iaf :)

Virkandet ligger på is då jag haft alldeles för mkt värk i kroppen och migrän för att orka med dylika ting. Det kommer väl igång igen när andan faller på och kroppen tillåter det.

Nu ska jag ta en promenad i det härliga höstvädret!

RSS 2.0