Choklad...


I lördags var vi på Chokladsalong i Askersund med svärföräldrarna. Jättetrevligt! Solen sken och chokladen var god :) Sambon och jag skrattade gott åt hur en del människor beter sig runt gratischokladen. Det gäller tydligen att moffa i sig så mkt som möjligt med hela framiljen i släptåg som moffar lika bra. Hehe, ganska komiskt faktiskt ;p Tack svärisar för en jättetrevlig dag!

Kören kändes rolig den här gången. Vi fick några nya låtar med lite riv i och vi skrattade rätt så mkt. Körledaren tog själv upp det här med fikapaus så jag behövde inte ta upp det. Så nu ska vi börja med det, känns bra :) Ser fram emot en rolig körhöst! Tack A-L för att du tipsade mig om detta :)

Igår träffade jag Guldmulten och söta Klara. Dom kom hit på lunch och sen gick vi på Sveas och fikade efteråt. Trevligt!

Svandag!

Igår eftermiddag och kväll spenderade jag ihop med Svanarna i Hallsberg. Det blev en jättetrevlig dag med både ute- och innelek och god mat. Söta, undebara barn har kompisen G, dom är så himla goa :) Fick t.o.m. en godnattpuss och kram av lilla T, snacka om att jag smälte :) Tack tack för en jättetrevlig dag!

Uggla :)


 


Här kommer en liten uggla som min brorsdotter fick i somras. Mönstret kommer från http://idaskreativa.blogspot.com/2011/03/gratis-monster-fargglada-ugglor.html Det var guldmulten som gjorde en först och jag kunde inte motstå att göra några själv. Har hittills gjort fem stycken så det blir fler bilder på ugglor längre fram :)

Igår var jag på körövning. Jag var ruggigt nervös innan jag skulle dit, visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Det var trevligt och kändes ok. Saknade fika dock! Är van sedan kyrkotiden att det alltid är fika i samband med körövning. Då hinner man sitta ner och samtala och lära känna dom andra lite bättre. Nu kom man dit, sjöng och gick hem. Men folk verkade trevliga iaf så jag kommer gå dit fler gånger. Typiskt bara att jag ska vara yngst. De andra påpekade gärna att jag är yngre än dom och sa att det var ju kul att det kommer lite ungdomar hit. Blir lite trött på sådant, jag är faktiskt snart fyrtio år... Vill bli sedd för den ålder jag faktiskt är. Men detta drabbar mig ofta tycker jag. Det är lääääänge sen jag var en ungdom så det känns knepigt att bli kallad det. Men jag förstår att dom menade väl, blev bara lite trött. Jag har själv inga problem med att umgås med människor i olika åldrar, jag umgås gärna med både yngre och äldre och tänker inte på åldern direkt. Det är först när folk börjar påtala det som jag börjar tänka på det. Kanske ska säga nästa gång, åh vad roligt med så mkt tanter här *fnissfniss* Bara för att se vad folk säger. *hihi* Men nej, jag släpper det nu. Det var iaf kul att sjunga! :))))

FriidrottsVM slut för denna gången

Så var då VM slut för denna gången. Mkt spännande att titta på och många oväntade saker i detta mästerskap.

Reflektion 1: Är det snyggt med moppemusch? Svar nej! Le Maitres svar på den berömda muschen är inte snygg. Eller är detta en trend bland fransmän? Just want to know...
 
Reflektion 2: Läser inte ryssar modemagasin? Har dom aldrig tittat på sina medmänniskors frisyrer? Detta gäller särskilt herrarna som jag ärligt talat inte förstår hur dom tänker. Pottklippning? :)

Refktion 3: Trött på Bolt. Punkt.

Reflektion 4: Semenya, nej tack.

Reflektion 5: Alla som dopat sig ska vara portade från mästerskap och tävlande för alltid! Fram för mer dopingtestande, som det ser ut nu är det för bedrövligt. :-(

Christian Olsson kämpade på bra, är glad över att han inte skadade sig. Tyckte otroligt synd om Emma Green Tregaro, inte kul att vara med om ett sådant VM.

På tal om annat så har den eviga vinkelslipsmannen snart slipat sin sista sten. Är så trött på denna människa att jag snart går och saboterar hans sketna maskin. Varje ledig stund står han där och slipar stenar. Gick förbi hans tomt häromdan för att se vad han egentligen håller på med och jag får se en halvfärdig gång och en påbörjad uteplats. Halvfärdig alltså! Karln har hållt på med detta sedan i april! Varför är han inte färdig? Trodde han var klar i somras för då höll han upp flera veckor men han kanske var bortrest då. Vi försökte sitta ute i vår trädgård förut och njuta av det fina vädret men det gick verkligen inte. Det låter högt! Att man kan ha projekt som pågår en kortare tid måste man väl tolerera men detta är ju bara för mkt.

Grinigt inlägg med griniga kommentarer. Det är bara en sådan dag!

Ett positivt inlägg: Jag är dock glad över dom supergoda plommonen som växer i vår trädgård. Smarriga och gratis :)

Migrän och huvudvärk i fyra av sex dagar.....

Nu har jag haft migrän och huvudvärk i fyra av sex dagar. Och då pratar jag inte om den molande huvudvärk jag lider av dagligen utan om blixtrande smärta och ett huvud som känns som det ska explodera. Som om huvudet sitter fast i en skruvtving och blir mer och mer åtskruvat. Ett helvete rent ut sagt :-(
Har ont i huvudet idag med så det känns ju positivt. *NOT* Ska träffa en läkare nästa vecka så får vi se vad dom säger... Vill någon byta huvud med lilla mig? :-(

VM-reflektioner:

Fulaste skägget sitter på Harting, den tyske diskuskastaren. Fruktansvärt fult!

Minsta byxorna sitter på stavhopps- längdhopps- och trestegstjejerna. Ok ni har snygga kroppar och det är väl bra, men vem vill ha skrevet fullt med sand??? Inte skönt! Stavhopparna landar iofs inte i sand men dom brukar ändå få gå och dra i trosorna där bak för att dom skär in. Verkar jobbigt. Ett tips, man ser era fina kroppar även om ni har liiite större trosor. Men men ;D

Roligt med många överraskningar i detta VM tycker jag. Många nya som kommer och kniper medaljer. Kul!

Häftig spjutfinal för damer idag, wow! Och tyske unge David Storl imponerade i kulstötning. Veronica Campbell-Brown sprang lysande och förtjänade verkligen sitt guld. Roligt också med Sydafrika som tar silver i stafett. Trist att inte få följa längdhoppsfinalen tycker jag. Visst, de hoppade tydligen inte så bra idag, men det hade varit kul att få se mer än bara några få hopp. Hade hoppats att Watt skulle vinna men han fick nöja sig med silver.

Saknar Stefan Holm, den lilla ettriga, duktiga killen som alltid gav allt. Jag vet, du är pensionerad nu Stefan men jag saknar dig ändå. Det var liksom lite roligare när du var med :)

RSS 2.0