Handledsvärmare
Här är ett par handledsvärmare i ullgarn som min vän S har fått. Färgerna har hon valt själv. Tycker även jag väldigt mkt om turkosblått och brunt tillsammans! Har kommit igång med virkandet på allvar de senaste veckorna. Har knappt vågat virka förut pga all migrän. Men peppar peppar så har migränen inte visat sig på ett bra tag!

Vecka 29 i graviditeten nu! Tiden springer på och jag växer stadigt och nu börjar det kännas riktigt tungt. Har hemsk ryggvärk och ont i handlederna som domnar och svullnad i fingrarna. Svårt att sova på nätterna då det trycker på hela tiden och jag måste springa på toa minst fyra-fem gånger per natt. Dessutom är jag precis igenkorkad i näsan så jag har svårt att andas på nätterna vilket inte gör det lättare att sova precis. Men men vad gör man inte för att få se sin guldklimp :)

Idag måste jag ut och ta en promenad. Jag fasar lite varje gång eftersom att jag har så fruktansvärt ont men jag måste verkligen röra på mig. Jag flåsar och knotar på runt samhället och sen hem och sitta med värmekudde eller TENS på det onda någon timme. Önskar man orkade röra sig mer för konditionen försvinner nästan helt när man inte kan röra sig så bra. Och tjockare ska man visst bli, huga!

I söndags var det after dop hemma hos Guldmulten med familj. Lilla K döptes helgen innan och det var fika för hela gänget. Mkt goda kakor och trevligt var det, tack för det :)


Nya tider!

Nu är julen slut sedan länge och det nya året har redan börjat. Förra året hände det mkt men det allra bästa som hände var när vi fick veta att vi skulle ha ett litet barn :) Det känns fortfarande helt overkligt trots att jag kan känna hur bebin stuffar runt inne i magen ibland. Har extremt svårt att förstå hur en annan människa kan växa och leva inuti mig. Skulle vilja titta in i magen och kolla läget ibland men allt ligger utanför min kontroll. Det är också svårt för ett kontrollfreak som jag ;D

Igår var sambon och jag i Västerås och handlade barnvagn! Fick tag på en begagnad Emmaljunga city cross från -08 i perfekt skick. Precis en sådan som vi ville ha! :D Det är en lättkörd vagn med många fördelar så nu är vi jätteglada! Paret vi köpte vagnen av såg att jag var gravid och frågade om vi behövde spjälsäng. Ja sa vi och fick med oss en Ikea spjälsäng för en hundring. Dessutom så slängde hon med en Ikea barnstol och plockade fram en jättekartong med urfina, välskötta söta babykläder som hon sålde billigt till oss. Så vi åkte hem med bilen full och glada i hågen :)

Tack mamma för att du hjälper oss med pengar till vagnen! Vi är så glada och tacksamma för att du ställer upp på oss! Tänk vilken tur vår bebis har som har en mormor som du :)RSS 2.0