Tjejfika å sånt

Idag har varit en bra dag. Jag gick en lång och härlig promenad genom Örebro precis när solen tittade fram. Har varit duktig nu ett tag och faktiskt masat mig iväg och gått ordentliga promenader. Det är så klart lättare att motivera sig till att gå ut och gå när solen skiner i princip varje dag. Det är guld med solen! Längtar till vår och sommar nu :)

På kvällen var det tjejfika med gänget. Fyra tjejer och två barn var vi som pratade och fikade. En liten modevisning bjöd C på när hon fick lite kläder som U inte ville ha längre. En rolig och trevlig kväll!

Har börjat på en ny amigurumi också, får se vad det blir när den är klar. Har fyndat jättefint garn så nu kliar det i fingrarna efter att få virka.

Ska gå i säng snart. Sambon börjar tidigt denna vecka så han har redan sovit två timmar. Får försöka gå upp skapligt tidigt imorgon så att jag hänger bättre med i hans mat- och sovklocka :)

God natt!

Handboll

Vad trist att Svenska handbollslandslaget förlorade bronset idag. Dom kämpade väl men första halvlek innehöll lite för många misstag tyvärr. Men nu ser man vilken potential laget har inför framtiden. Heja heja! Jag tror på det här laget :) Ett VM fyllt av kämparinsatser var det iaf. Nästa gång slår vi Frankrike, dom behöver sättas på plats! :) Snart VM i skidor att se fram emot också, spännande! Nu ska sportfantasten sova, god natt *zzzzz*

En söt kanin


Idag har jag tränat och sedan promenerat i över en timme. Skönt! Fint väder är det fortfarande :) Sambon har arbetat extra idag så han var trött och sov några timmar när han kom hem. Då hann jag städa badrummet och diska innan han vaknade. Sen blev det filmkväll. Lite amigurumivirkande har också hunnits med, inte så mycket dock, för jag har haft hemskt ont i nacke och skuldror några dagar. Kunde trots detta inte riktigt hålla mig så jag virkade en liten stund iaf. Den amigurumin jag gör nu är inte färdig än så den får ni se en annan gång. Här kommer däremot en kanin som jag gjorde färdigt förra helgen. Mönstret kommer från Mia Bengtssons bok "Virka amigurumi : söta små glädjespridare" Den var pillig att göra men rolig :)


En liten katt


Innan jag kryper ner i sängen för natten så ville min nya katt säga hej :) Kroppen är virkad efter Mia Bengtssons mönster från boken Virka amigurumi : söta små glädjespridare. Men resten har jag hittat på själv :)

Virkad babyfilt av mormorsrutorKom nyss hem efter en skön långpromenad. Solen sken fortfarande när jag började gå, härligt! Gick och tänkte på mina brorsbarn som jag älskar så mkt. Dom är så fina! Den här filten virkade jag till den yngsta brorsonen när han var ny. Jag tycker själv att den blev riktigt fin :)

Hello Kitty

Detta mönster har jag kommit på själv med inspiration från bilder jag sett på nätet bland annat. Jag älskar Hello Kitty och Miffy. Då jag ganska nyligen kommit igång på allvar med virkandet har jag än så länge bara hunnit göra en Hello Kitty men ska försöka få till även en Miffy (kanin) inom en snar framtid. Hoppas jag LerVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0