Födelsedagen firad :-)


Jaha då har man blivit ett år äldre igen. Tycker att det räcker nu men det finns visst ingen pardon på detta :)
Fick frukost på sängen och fina paket av sambon på morgonen. Mamma och pappa ringde tidigt och grattade också. Trevligt! Efter frukosten gick vi en promenad i vår nya stad. Solen strålade och det var jätteskönt att vara ute. Vi gick genom den nya vattenparken och tittade, det kommer bli fint när det är färdigt tror vi! Efter detta var det jobb i lägenheten som gällde hela dagen fram tills vi stupade i soffan framför en film med kex och goda ostar vi fått av mamma. *mums* Det är fortfarande kaos här men vi har iaf bärjat jobba med det ordentligt. På fredagen när sambon var ledig så hann vi inte fixa så mkt som vi trott då vi bland annat fick punka på bilen. Nu ska vi äta lite och sen är det dags att åka och storhandla. Tårtan hann vi inte äta igår så det får allt bli en stor bit senare idag istället ;-)

På plats!

Nu är vi äntligen på plats i vår nya lya! Den förra lägenheten är städbesiktigad och klar och nycklarna är överlämnade till förra hyresvärden. Det har varit tufft och slitigt men tack vare goda vänner och snälla familjer så har allt gått bra. Min mamma och sambons föräldrar har varit helt suveräna och ställt upp för oss till hundra procent. Jag förstår inte att ni orkade! Tusen tack för allt ni gjort!

Här är det kaos och kartonger överallt. Man får kryssa fram genom all bröte :) Men i helgen har sambon långledigt så vi ska väl hinna få upp en del ur kartongerna iaf. Och kanske bygga ihop en och annan möbel. Någon virkning har det inte varit tal om den senaste tiden och det dröjer kanske ett tag innan det orkas med men det kommer så småningom!

Ikväll blir det soffhäng för jag är trött och har ont i hela kroppen. Ny serie med Criminal minds ska kollas in bl.a.
I förmiddags var G här och hade med sig smarrigt fikabröd. Tydligen bor vi granne med huset som hennes mormor och morfar byggt och bott i förut. Lite festligt! Vi spanade lite på det från sovrumsfönstret :)

Och jag bara måste få säga det en gång till, jag är så glad för att ha en diskmaskin!!!!!!!

Tjejfika, välbehövligt för själen :)

Ikväll var det tjejfika hos guldmulten. Jag är rejält trött och slut efter allt runt flytten och tänkte först inte åka med på fikat. Men sen kände jag bara att nej jag måste ta en paus och bara tjöta lite med vänninorna. Det var jätteskönt att bara sitta och snacka skit och så fick jag gosa lite med C:s lillkille A som är söt som socker :) Känner mig mkt gladare och mer tillfreds efter fikastunden, det är tur man har sina vänner!

Har verkligen varit dålig på att skriva på bloggen på sistone men jag har inte haft ork eller tid. Mina amigurumis är nerpackade i kartonger och kommer inte upp förrän nästa vecka. Sambon är fortfarande hängig efter en seg förkylning och kämpar så gott han kan med att montera ner möbler after arbetstid. På fredag är han iaf ledig så att vi ska hinna plocka ihop det sista innan flytten på lördag.

Nu ska jag krypa ner och sova, är riktigt trött och ledbruten efter intensiv packning och har en hemsk huvudvärk som har suttit i sedan jag bara kartonger och kassar som jag inte borde bärt i helgen. Jag är envis men det var riktigt dumt av mig att bära tungt när jag vet att jag inte klarar av det. Så nu får jag lida för det *ajajaj*

En stor giraff och en liten mus

 


Min giraff har varit färdig nu ett tag. Tyvärr hade vi råkat packa ner laddaren till kameran så jag har inte kunnat lägga ut någon bild på den förrän nu, då jag rotat igenom kartongerna och hittat laddaren. Men här är den :) Jag satte en liten söt mus bredvid för att man ska förstå ungefär hur stor den är. Ca 35 cm hög är den :) Mönstret till giraffen har jag köpt via Etsy och musen har jag gjort efter en bild på nätet.

Känner en viss oro inför flytten nu, pirr i magen. Ska vi trivas i en annan stad, ska hyresvärden vara bra, kommer det vara lyhört i lägenheten, är grannarna trevliga mm mm mm till leda. Jag är bra på att oroa mig och ju närmare vi kommer flytten desto nervösare blir jag. Men men det ska nog gå bra.

Sambon är krasslig med lite feber och förkylning men han jobbar och sliter iaf. Själv känner jag mig halvhängig men det verkar inte bli något mer än så. Har inte lust att företa mig någonting ikväll så det blir nog mest soffhäng med lite Lostavsnitt att titta på. Lite låg idag men så är det ju ibland.

Jättretrevlig fika!

Igår var vi hemma hos sambons morbror och moster och fikade, det var jättetrevligt! Vi bjöds på bullar och en krämig och god kladdkaka med laktosfri smultron/jordgubbsglass till. Mums!

Vi satt och pratade om ditt och datt och hade en jättetrevlig eftermiddag/kväll tillsammans. Tack för att vi fick komma till er och umgås, vi tycker så mkt om er allihopa i familjen B!  Ler kram!


RSS 2.0