Vårmys vid Söderhavet!Idag åkte jag och sambon på en liten tripp och tog med oss matsäck till lunch. Först åkte vi till Norra Mossby som är ett litet naturreservat utanför Hällabrottet med natur som liknar den gotländska. Det var jättefint där och det fullkomligt vimlade av blåsippor och särskilt sådana som blivit rödfärgade av markens mineraler i området. På Gotland är det väligt vanligt med röda blåsippor men jag har inte direkt sett det så ofta här på fastlandet. Men i naturreservatet fanns det många :) På Gotland finns det även vita blåsippor, dom är också söta!

Efter rundturen i Norra Mossby åkte vi till sjön Söderhavet (den heter verkligen så!) där vi hittade en mysig grillplats en bit från vägen. Där slog vi oss ner och njöt av vårvärmen (som varit VÄLDIGT efterlängtad denna ruggiga, kalla vinter) och åt matsäck med Icas ekologiska baguetter, Pepsi max och vindruvor. Mums! Solen sken och vi njöt av fågelkvitter och såg även årets första fjäril :) Vi hade med oss böcker att läsa men vi pratade mest så det blev inte mkt läst. Ska sätta mig på balkongen om en stund och läsa istället nu när sambon åkt till jobbet. Ikväll blir det Lost framför tv:n, inte mkt att göra nu när sambon har sin kvällsvecka på jobbet. Tur det finns tv :) Måste ta tag i virkningen också, har inte blivit något gjort på länge. Men men, en dag så börjar jag!

I helgen som var så var vi hos pappa och firade hans födelsedag. Jättegod mat, gott fika och superkul att träffa syskon och syskonbarn :) Dom goaste syskonbarnen i världen faktiskt! ;-) Tack pappa med fru för en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0