Långhelg med besök på Omberg med omnejd



Vi startade långhelgen med ett besök i Mjölby hos mamma. På torsdagen åkte vi på utflykt till underbart vackra Omberg. Vi såg Rökstenen, Alvastra klosterruin, Ellen Keys strand och gjorde lite andra småstopp längs vägen. Solen sken och det blåste friskt och humöret var på topp!

På fredagen var sambon och jag barnvakt åt älskade syskonbarnen. Full rulle från tio på morgonen till sju-åtta på kvällen. Puh och pust och jätteroligt! Så snälla och goa barn är dom :) *älskarälskarälskar* På lördagen kom den andra brodern med fru och hälsade på med sin fina lilla kille och han är precis lika underbar han :) Faster blir lyrisk av sina fina syskonbarn! Båda bröderna cyklar som tokar nu inför halvvätter och vätterrunda och allt vad det är. Duktiga!

På lördagskvällen åkte vi hemåt och hade planerat friidrottskväll framför tv:n. Dock bestämde sig vår eminente granne med vinkelslipen att detta var kvällarnas kväll så vi fick ingen lugn och ro direkt. Han är rolig och kul den grannen då han ofta kör sin vinkelslip till långt in på nätterna, man blir på jättegott humör! Dagen efter körde han hela dagen och vi kände oss itusågade och i behov av lugn och ro vilket ledde till att vi i desperation ringde svärföräldrarna och bad om att få komma till dem en stund. Det fick vi och det blev grillning på deras nya fina veranda och deras grannar höll sig lugna och fina *tacktacktack*

Idag försökte jag sola en stund på balkongen men det kom visst ovädersmoln. Hoppas det blir regn så det friskar upp lite ute. Härligt med sommarvärme dock! Men ett litet regn då och då är ju inte fel :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Till Omberg funderade jag och sambon att åka förra året men blev aldrig av. Verkar väldigt fint där!

2011-06-09 @ 19:56:51
URL: http://healthandliving.blogg.se/
Postat av: guldmulten

Låter som en kalashelg, förutom vinkelslipen då :)

2011-06-12 @ 18:03:21
URL: http://guldmulten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0