FriidrottsVM slut för denna gången

Så var då VM slut för denna gången. Mkt spännande att titta på och många oväntade saker i detta mästerskap.

Reflektion 1: Är det snyggt med moppemusch? Svar nej! Le Maitres svar på den berömda muschen är inte snygg. Eller är detta en trend bland fransmän? Just want to know...
 
Reflektion 2: Läser inte ryssar modemagasin? Har dom aldrig tittat på sina medmänniskors frisyrer? Detta gäller särskilt herrarna som jag ärligt talat inte förstår hur dom tänker. Pottklippning? :)

Refktion 3: Trött på Bolt. Punkt.

Reflektion 4: Semenya, nej tack.

Reflektion 5: Alla som dopat sig ska vara portade från mästerskap och tävlande för alltid! Fram för mer dopingtestande, som det ser ut nu är det för bedrövligt. :-(

Christian Olsson kämpade på bra, är glad över att han inte skadade sig. Tyckte otroligt synd om Emma Green Tregaro, inte kul att vara med om ett sådant VM.

På tal om annat så har den eviga vinkelslipsmannen snart slipat sin sista sten. Är så trött på denna människa att jag snart går och saboterar hans sketna maskin. Varje ledig stund står han där och slipar stenar. Gick förbi hans tomt häromdan för att se vad han egentligen håller på med och jag får se en halvfärdig gång och en påbörjad uteplats. Halvfärdig alltså! Karln har hållt på med detta sedan i april! Varför är han inte färdig? Trodde han var klar i somras för då höll han upp flera veckor men han kanske var bortrest då. Vi försökte sitta ute i vår trädgård förut och njuta av det fina vädret men det gick verkligen inte. Det låter högt! Att man kan ha projekt som pågår en kortare tid måste man väl tolerera men detta är ju bara för mkt.

Grinigt inlägg med griniga kommentarer. Det är bara en sådan dag!

Ett positivt inlägg: Jag är dock glad över dom supergoda plommonen som växer i vår trädgård. Smarriga och gratis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0